Diesel strooit met geld

In ruil voor de bankbiljetten die het Italiaanse modemerk Diesel verspreidt, krijgt u 30 procent korting.

Misschien hebt u ook even opgekeken toen u deze week in de straten van Brussel en Antwerpen bankbiljetten zag rondslingeren. Geen misplaatste grap, maar een originele promotiecampagne van het Italiaanse modemerk Diesel. Op vrijdag 17 april -omgedoopt tot Diesel Black Friday wegens het uitgedeelde ‘zwarte geld’- krijgt u in ruil voor een zo’n bankbriefje in alle Dieselboetieks in Brussel en Antwerpen 30 procent korting.

Diesel liet deze week verscheidene koffers en portefeuilles met bankbiljetten achter in de straten van Brussel en Antwerpen. Aarzel niet wanneer u het Dieselgeld spot: raap het op en spurt naar de dichtstbijzijnde Diesel store. In ruil krijgt u 30 procent korting op de volledige collectie in de Dieselwinkels in Antwerpen (Meir en Nationalestraat) en Brussel (Nieuwstraat en Dansaert). De korting is ook van toepassing op de luxelijn ‘Diesel Black Gold’ en de accessoirelijn. De actie loopt in 24 landen en de briefjes zijn onder meer geldig in Nederland en Frankrijk.

Ook op zaterdag 18 en zondag 19 april kunt u in de Dieselwinkels korting vragen. Hebt u geen biljetten op straat gevonden, dan kan u nog naar de site van Diesel om alsnog een kortingsbon af te printen.

Ruth Vanden Berghe

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content