Diane von Furstenberg toont lente-en zomer collectie

Heel wat bekend volk en een collectie die enorm gesmaakt werd.

Modeontwerpster Diane von Furstenberg toonde haar nieuwe lente- en zomer collectie op de modeweek van New York. Wij zagen Sarah Jessica Parker frontrow en heel wat prachtige silhouetten.

De eerste silhouetten die we te zien kregen waren maatpakken met broeken met brede pijpen waarin de iconische lippenprint verwerkt was. We zagen veel navyblauw en wit en een moderne versie van de polkadot. Vervolgens zagen we een bredere variatie aan kleuren waaronder roze, beige, blauw, oranje, citroengeel en appelblauwzeegroen en de vrouwelijke en elegante kleedjes waar Diane zo om bekend staat.

Onze favorieten waren het jumpsuit, een glitterkleed dat veranderde van kleurschakering afhankelijk van de lichtinval en een grijs/blauwe maxijurk. De hele collectie had een beetje een jaren ’60 gevoel zonder echt retro te zijn. Er waren stukken bij die heel casual waren zoals de losse blazers en jurkjes met tailleriem, maar ook stukken die heel luxueus waren en klaar voor de rode loper. De show van DVF kort samengevat: wij willen alles!

Renske De Maesschalck, verslaggever in New York

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content