Diane von Furstenberg tekent kindercollectie

Diane von Furstenberg brengt samen met GapKids en BabyGap een lentecollectie uit.

Diane von Furstenberg heeft voor GapKids en BabyGap een lentecollectie ontworpen. Meisjes van 0 tot 14 jaar kunnen voortaan met hun eigen designeritem pronken. Mix de casual kledij van Gap met de looks van DvF en je krijgt designermode op kinderformaat. De Belgisch-Amerikaanse ontwerpster brengt haar unieke stijl uit in miniversie en laat zich daarbij inspireren door haar eigen ervaring als moeder en grootmoeder.

Geen ingewikkelde items of vroegrijpe looks. DvF vertaalt haar klassiekers naar de noden van kinderen. Haar iconische wikkejurk, uitgebracht als jersey kruippakje voor de allerkleinsten, is daar het mooiste voorbeeld van. De collectie bevat verder T-shirtjurkjes, capribroeken, shorts, leggings, hemdjes en badpakken. Voeg daar nog een accessoirelijn met vrolijke brillen en gemakkelijke espadrilles aan toe.

DvF blinkt uit op het gebied van prints, en heeft ook nu weer haar vintage bladmotieven boven gehaald. Daarnaast zorgen opvallende kleuren en vloeiende lijnen voor een speels effect. Voor deze samenwerking met Gap voorzag ze ook een speciaal ‘DvF ♥ Gap’- motief en een aantal nieuwe (kinder)prints. Vrolijke bijtjes, aardbeien en bloemen vieren de lente in al haar glorie.

De collectie, met prijzen van 15 tot 100 euro is sinds 28 maart verkrijgbaar in de nieuwe Project Store van Greta Marta in de Grote Hertstraat 18 in Brussel. (IVDH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content