Diane von Fürstenberg lanceert betaalbare juwelenlijn

© Belga

In samenwerking met Haskell Jewels brengt Diane von Fürstenberg een relatief goedkope juwelencollectie op de markt. Sommige stukken werden geïnspireerd door haar beroemde wikkeljurken.

In samenwerking met Haskell Jewels brengt Diane von Fürstenberg een relatief goedkope juwelencollectie op de markt. Sommige stukken werden geïnspireerd door haar beroemde wikkeljurken. De collectie bestaat uit kettingen, oorbellen, ringen en armbanden. De modeontwerpster liet zich inspireren door stoffen voor haar lijn. Zo zijn er zijn knitted chain ontwerpen, geïnspireerd door de jersey wikkeljurken van DVF en ook leren bangles en armcuffs.

De sieraden hebben kleurrijke details zoals turkoois, koraal, en felroze. ‘Ik hou van statement sieraden die geluid maken als je ze draagt,’ vertelt von Fürstenberg aan WWD. ‘Ook hou ik van een zekere soepelheid in sieraden, het zijn net stoffen’.

De prijs van de juwelen variëren van 50 en 460 euro. Zo kunnen de klanten die de high-end sieradenlijn van Diane von Fürstenberg bij H. Stern te duur vinden, toch een echt DVF-juweel aanschaffen. ‘Zelf draag ik ook veel juwelen en ik wilde daarom een collectie maken die betaalbaar is, zonder in te boeten op gebied van kwaliteit en design,’ aldus Von Fürstenberg.

De sieradencollectie zal vanaf februari verkrijgbaar zijn in winkels van DVF en andere verkooppunten.(LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content