Diane Kruger ontwerpt een handtas samen met Jason Wu

© Reuters

De actrice werd gevraagd door modeontwerper Jason Wu om samen met hem een handtas te ontwerpen. Maar hoe zal dit accessoire er gaan uitzien?

De actrice werd gevraagd door modeontwerper Jason Wu om samen met hem een handtas te ontwerpen. Maar hoe zal dit accessoire er gaan uitzien?

Er zijn al verschillende sterren die, met een kledingstuk of accessoire te ontwerpen, een inkijk hebben gegeven in hun persoonlijke stijl. Denk bijvoorbeeld aan Victoria Beckham, Alexa Chung, Rihanna, Kate Bosworth of Olivia Palermo. Deze dames hebben allemaal al kleding of accessoires ontworpen en allemaal met een verschillend prijskaartje.

Maar de elegante stijl van Diane Kruger werd, tot nu, steeds achter slot en grendel gehouden. Door haar samenwerking met Jason Wu kunnen haar trouwe stijlvolgers en liefhebbers van mooie handtassen een glimp opvangen van haar persoonlijke ontwerptalent. Zij is een absoluut groentje binnen de modewereld en maakt op haar 37e haar debuut als ontwerpster. Beter laat dan nooit denken wij zo.

Zo zal Diane Kruger één handtas ontwerpen en ze werkt hiervoor samen met Jason Wu. De handtas zal de toepasselijke naam ‘Diane’ meekrijgen. Hoe de handtas er zal uitzien is nog niet bekend, daarvoor zullen we dus nog even geduld moeten uitoefenen. Als we kijken naar de eerder ontworpen handtassen door Jason Wu, dan merken we vooral op dat hij erg minimalistisch en clean te werk gaat. Denk bijvoorbeeld aan een minimum aantal details, klare lijnen en een egale kleur. Op het uiteindelijke eindresultaat zullen we nog even moeten wachten, maar voorlopig houden we ons zoet met de gedachte aan een prachtige, nog te ontwerpen handtas. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content