Deze witte broek stoot letterlijk vuil af

'Stay White' © -

Old Navy heeft dé oplossing voor de witte zomerbroek die altijd vuil wordt bedacht. IJsjes en barbecuesaus zijn nu geen gevaar meer voor smospotten die fan zijn van witte broeken.

Een broek die vloeibaar vuil afstoot én wit is, het klinkt als een tovertruc. Het vuil rolt gewoon van de ‘Stay White’ jeans van Old Navy. Je kan met een gerust hart koffie drinken op de trein of een sapje achteroverslaan tijdens de lunchpauze dankzij deze uitvinding.

Als je morst, glijdt het vuil er gewoon af. De druppels die achterblijven op de broek kan je gemakkelijk wegvegen. Volgens het merk was het een jarenlang ‘werk van liefde.’ Het leek hen logisch om de technologie toe te passen op een witte broek, omdat vlekken daar het best zichtbaar op zijn. Ze kozen voor de ‘Rockstar’ fitting, de favoriet van hun klanten. De pasvorm en stretch blijft exact hetzelfde.

Hoe draag je zorg voor deze wonderbroek? Exact hetzelfde als voor een ander paar jeans. Was ze binnenstebuiten in koud water. De techniek zal optimaal blijven tot twintig wasbeurten.

when you pour black coffee on your white jeans… and it magically rolls off cc: @oldnavy

Een video die is geplaatst door ana colón (@anavcolon) op

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

(LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content