Deze schoen past altijd

© Vibram

Schoenen die je koopt in de winkel zitten maar zelden 100 % perfect, maar deze zijn speciaal voor jouw voet gemaakt. Je kan ze namelijk om je voeten wikkelen, zodat hij nergens te wijd of te krap zit.

Ook als je niet meteen wil investeren in nieuwe schoenen, kan je je huidige sneakers beter geschikt maken voor jouw voettype. Lees Weg met pijnlijke voeten: zo bind je schoenveters voor de perfecte pasvorm.

De Italiaanse schoenontwerper Vibram gebruikte voor de schoen een traditioneel Japanse stof, furoshiki. Die wordt in het Oosterse land al lang gebruikt om goederen te transporteren. Behalve de stof die je om je voet wikkelt en vastzet met velcro, bestaat de schoen ook uit een harde zool, zodat ze ook geschikt zijn voor het ruigere werk. Het enige waar je bij aanschaf op moet letten, is dat de zool jouw maat is, want met deze techniek is een schoen die schuurt aan je pinkteen of te ruim zit boven je hiel verleden tijd.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

(EK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content