Deze Little Black Dress heeft een maandenlange wachtlijst

Tory Dress © MM.LaFleur

Bijna 1000 mensen wachten vol ongeduld tot deze zwarte jurk in hun brievenbus valt. De ‘Tory’-jurk werd ontworpen door MM.LaFleur, een merk dat zich richt op professionele vrouwen die netjes, maar ook stijlvol en leuk gekleed willen gaan.

Een Little Black Dress is een echte evergreen. Het is een kledingstuk dat je altijd en overal aan kan trekken. Daarom is het ook een absolute favoriet op de werkvloer. Toch is het vinden van de ideale zwarte jurk geen sinecure. Toen MM.LaFleur de ‘Tory’ op de markt bracht, was er dan ook onmiddellijk heel veel aandacht voor het model. De jurk heeft een klassieke snit, maar ziet er toch modern, comfortabel en kwalitatief uit. Het prijskaartje voor de jurk is 210 euro (235 dollar), maar dat houdt vrouwen niet tegen om op de wachtlijst te gaan staan.

Stijlvol en professioneel

Het verhaal van MM.LaFleur luidt als volgt: het merk werd in 2013 opgericht door Sarah LaFleur, een voormalige financiële consultant die vond dat er niet genoeg leuke professionele kleding voor vrouwen op de markt was.

De ‘Tory’ jurk wordt gemaakt van een ademende, kreukvrije stof uit Japan die bovendien ook ecologisch verantwoord is. De binnenkant werd ontwikkeld op zo’n manier dat de draagster het nooit te warm heeft. Geen gevaar voor zweetplekken dus.

Zo zie je maar dat een kledingstuk niet eerst gedragen moet worden door Kate Middleton of Beyoncé om goed te verkopen. Elegante lijnen, slimme eigenschappen, duurzame materialen en je richten op de juiste markt werkt even goed. (LP)

Geen zin om maandenlang te wachten? Wij verzamelden enkele goede alternatieven voor deze jurk.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content