Deze Antwerpse winkel gaat strijd aan met soldensysteem: ‘Buy one, try one’

© Harvest Club

Dezer dagen worden de winkelstraten overspoeld door kooplustige shoppers die als ware muilezels hun tassen zeulen op zoek naar vaak om het even wat, als het maar met korting is. Dit is een praktijk waar de Antwerpse shop Harvest Club niet aan wil deelnemen.

Harvest Club en de allereerste, nog in ontwikkeling zijnde, kledingbibliotheek Les ReBelles d’Anvers gaan zij en zij de strijd aan tegen het klassieke soldensysteem. Geen koopjes in Harvest Club, maar je kan er wel een goede deal doen: ‘buy one, try one’. Wie er iets koopt, krijgt meteen ook een bon om een kledingstuk te huren bij les ReBelles d’Anvers.

Het is geen verrassing dat een winkel als Harvest Club met dit concept komt. Elk label dat zij verkopen voldoet aan één van hun vijf pijlers: fairtrade, Global Organic Textile Standard (GOTS label), gerecycleerd , handgemaakt of een kleine productie. In hun aanbod onder meer labels als MUD Jeans, Maurice en Wintervacht.

In de lente van 2016 kan je dan je bon inruilen voor één van de kwalitatieve en exclusieve stukken van Les ReBelles d’Anvers. Zo kan je dus naar een feestje met een stijlvol kleedje zonder dat het je een maand droge boterhammen kost. (AB)

Harvest club, Everdijstraat 20, 2000 Antwerpen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content