Designers against AIDS opent tijdelijke shop

In de pop-upshop kan je terecht voor leuke cadeautjes zoals T-shirts, een selectie uit de ‘DAA by JBC’ collectie, designerkleding en uiteraard ook condooms.

De Vlaamse vzw Designers against AIDS – onder meer bekend van haar campagnes met JBC, H&M, Marc Jacobs, Playboy en Delvaux – opent op vrijdag 16 december een tijdelijke shop in Antwerpen. De bedoeling hiervan is om de zichtbaarheid van DAA te vergroten bij Antwerpse jongeren. Zo kan je er terecht voor uitleg over het werk van de vzw en haar educatief centrum IHAEC. Maar uiteraard zijn er ook shoptassen te vullen met hippe T-shirts, een selectie uit de ‘DAA by JBC’ collectie, handgebreide sjaals ontworpen door bekende designers, de lederen Love Pouches van Veronique Branquinho (Delvaux), de eerste 4 Fashion against AIDS collecties aan 50% korting en zelfs een rekje met designerkleding. Verder is er een 1€-hoek waar je Ilah condooms en DAA pins vindt.

Designers against AIDS doet ook mee aan de Music for Life-actie van Studio Brussel. Onder het motto “Ik heb het schijt aan HIV/AIDS” kan je DAA condooms kopen voor 1€ per doosje, waarvan 50 cent naar Music for Life gaat. DAA is trouwens nog op zoek naar studenten die deze condooms op straat willen helpen verkopen tot en met 23 december – voor meer informatie kan je terecht in de winkel.

Vincent Fobelets DAA shop (i.s.m. Huis Happaert) – Kleine Markt 10, 2000 Antwerpen. Open van 16 december tot 30 januari (woe-zat) tussen 12u en 18u30. Tel: 0475/84.30.90

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content