De Mannenspecial is er

Deel 3 van de Knack Weekend Modetrilogie is er: de Special Mannen.

Deel 3 van de Knack Weekend Modetrilogie is er: de Special Mannen, een nummer gewijd aan mannen & mode & spannende mannendingen.

In 3 highlights:

1. DE SPEELVOGELS VAN STUBRU Stijn Van de Voorde en Otto-Jan Ham zijn Studio Brussels meest ongeleide projectielen. Voor Knack Weekend lieten ze zich helemaal leiden. Ze trokken zelfs een pak aan voor de foto’s. En kletsten ondertussen honderduit over Stubru, hun bijzondere band en hun nieuw theaterproject.

2. NIEUW: GIDS VOOR DE MODERNE MAN EN ‘WAAROM EIGENLIJK’?
Niet één, maar twee nieuwe rubrieken in deze SpecialMannen. In Stijlgids voor de Moderne Man gaan we tongue-in-cheek gewijs op zoek naar de codes voor een stijlvol leven. Het ideale pak?Hoe een champagnefles sabreren? De beste postseksplaten? Raadpleeg onze stijlgids! In onze tweede nieuwe rubriek gaan we op zoek naar antwoorden.”Waarom eigenlijk… is een oude fiets hipper dan een nieuwe?” Dat antwoord krijg je in onze Special Mannen.
“Waarom eigenlijk…” is een tweewekelijkse nieuwe rubriek waarin de uiteenlopende vragen die een trendy mens zich stelt een antwoord krijgen.

3. BOYS AND TOYS: RENAISSANCE VAN DE SAAB Eind vorig jaar leek SAAB gedoemd om te verdwijnen. Dat was zonder het karakter van VictorMuller gerekend, de baas van het Nederlandse Spyker. Hij pikte het icoon op uit het puin van GM. Zal het lukken? KnackWeekend stuurde een reporter -en zelf een Saabverzamelaar naar de flamboyanteMuller.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content