De magische schoenen van Walter Van Beirendonck

Walter Van Beirendock ontwierp de exclusieve schoenencollectie W6YZ voor schoenenfabrikant FALC SpA.

W6YZ, zo heet de nieuwste schoenencollectie van Walter Van Beirendonck. Hij ontwierp ze exclusief voor de bekende schoenenfabrikant FALC SpA, eigenaar van de merken Naturino en Voile Blanche. Thema van de heren-en kindercollectie is ‘evolutie’.

Walter Van Beirendonck staat bekend om het gebruik van gedurfde motieven en kleuren die tot de verbeelding spreken en hij liet zich in deze collectie opnieuw helemaal gaan. Het logo stelt een vonk voor, die staat voor magie en sprankelende nieuwe ideeÔn. Dit symbool komt terug op elke schoen en staat ook op de zool, zodat uw voetafdruk letterlijk “een vonk in de toekomst” wordt. De W verwijst naar Walter, de 6 is het symbool van de zes van Antwerpen en de letters YZ zijn de afsluiters van het alfabet als tekens van evolutie van het verleden naar de toekomst.

Basisgedachte van de collectie is dan ook ‘evolutie’. “Niets is onveranderlijk en het is de toekomst naar waar je moet stappen.” De schoenen zijn onderverdeeld in circuscategorieÔn: Magicians, Acrobats, Animals, Clowns en Jugglers. De kleuren en het design geven hetzelfde model telkens een ander karakter.

De collectie ligt vanaf eind juli in de winkels

Lindsay Vanderveken.

Verkoopsinfo: Looks Agency – Tel: 03/290.89.59.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content