De lege winkel: geef jouw kledingstukken een tweede leven

© Facebook

Op vrijdag 1 december opent The Empty Shop de deuren in Antwerpen. Geen overvolle winkelrekken zullen de bezoekers toelachen, althans niet aan het begin van het project. De winkel start leeg en wordt gevuld door donaties.

Aan het Bogaardeplein opent op 1 december The Empty Shop, een project dat op heel wat plekken ter wereld op heel wat aandacht kan rekenen. Het concept is eenvoudig: als klant word je uitgenodigd om jouw mooie kledingstukken een tweede leven te geven. Heb je een tas vol interessante kledingstukken? Breng die naar The Empty Shop waar een stylist je helpt de kleding te stylen op paspoppen of in de rekken te hangen.

Vanaf 15 december zal de verzamelde kleding verkocht worden. De modeafdeling van het KASKA ontwierp ook 250 handgemaakte sjaals die er ook te verkrijgen zullen zijn. Modeliefhebbers zullen er hun hartje kunnen ophalen, zeker als je weet dat wanneer je iets koopt je een gratis ticket krijgt voor de expo ‘FootPrint’ in het ModeMuseum. Dit alles gebeurt ten voordele van een goed doel, namelijk Kamiano. (AB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content