De eerste lingeriecollectie van Heidi Klum voor Bendon is gelanceerd

Heidi Klum Intimates © -

Bendon zette Elle MacPherson op straat en haalde Heidi Klum binnen als nieuwe creatieve kracht. Haar eerste collectie is klaar en oogt erg vrouwelijk, romantisch en speels.

Sommige modellen vullen elkaar schoenen, maar Hedi Klum besloot om de slipjes van Elle MacPherson te vullen. ‘Elle was een fantastische partner voor Bendon, maar het is tijd om het merk naar nieuwe hoogtes te stuwen en Heidi is de perfecte persoon om dat te verwezenlijken,’ klinkt het bij Bendon.

De lingeriecollectie luistert naar de naam ‘Heidi Klum Intimates’ en het model presenteert ook zelf haar ontwerpen. Ook brengt het model een mannenlijn uit onder de naam HKMAN en een meer toegankelijke collectie die Heidi by Heidi Klum werd gedoopt.

Heidi Klum Intimates
Heidi Klum Intimates© –

Lingerie-expert

Als voormalig Victoria’s Secret-model weet Klum natuurlijk als geen ander hoe goede lingerie eruitziet en welke pasvormen het best zitten. ‘Als lingeriemodel heb ik de afgelopen twintig jaar denk ik meer ondergoed gezien dan mening vrouw’, vertelde ze aan WWD. Haar lingerie ziet er erg romantische en vrouwelijk uit, maar is niet meteen verrassend of innovatief te noemen.

Deze samenwerking betekent ook de terugkeer naar lingeriemodel voor Klum. Enkele jaren geleden gaf ze er de brui aan, maar nu is de 41-jarige blondine weer helemaal klaar om lingerie te showen. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content