Couturier Stephan Badal zoekt modellen

De Antwerpse couturier Stephan Badal organiseert op 14 maart audities voor modellen om mee te lopen in zijn aankomende haute couture show.

De Antwerpse couturier Stephan Badal organiseert op 14 maart audities voor modellen om mee te lopen in zijn aankomende haute couture show.

Op 23 maart organiseert Maison Stephan Badal haar jaarlijkse Haute Couture Show waar de nieuwe collecties voor de lente en de zomer 2013 voorgesteld zullen worden.

Voor deze show gaat Stephan Badal op zoek naar modellen en nieuw talent waardoor hij op donderdag 14 maart een casting in Café De Paris organiseert.

Mannen en vrouwen, die graag deel willen uitmaken van de Stephan-Badal-familie, kunnen zich aanmelden om deel te nemen aan de casting, door zich via mail in te schrijven.

Hoe inschrijven? Inschrijven kan door te mailen naar info@stephanbadal.com met in de mail een motivatie, een lichamelijke beschrijving van jezelf en enkele recente foto’s (modelfoto’s, catwalkfoto’s, portretfoto’s, etc.).

Vrouwen zijn tussen de 18 en 32 jaar, zijn minstens 1m78 groot, hebben een borstomtrek van minimum 88 cm tot maximum 92 cm, een taille van minimum 66 cm tot maximum 70 cm en heupomtrek van ongeveer 93 cm. Mannen zijn tussen de 21 en 32 jaar, zijn minstens 1m85 groot met een borstomtrek van minimum 95 cm tot maximum 104 cm, een taille van minimum 88 cm tot maximum 94 cm en een heupomtrek van minimum 96 cm tot maximum 104 cm.

De casting gaat door in Café De Paros: Amerikalei 85, Antwerpen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content