Comme des Garçons brengt Waar is Wally collectie uit

Vanaf nu kan u op het modebewuste lijf van uw medemens op zoek naar het bekende cartoonfiguur.

Het label Comme des Garçons brengt een “Where is Waldo” capsulecollectie uit om de 25e verjaardag van het veelgezochte figuurtje te vieren. Nu al een must-have! Iedereen heeft vroeger al wel eens Waar is Wally gespeeld, u weet wel, de enige sociale situatie waarin wijzen aanvaard werd. Blijkt dus dat het ventje met bril, muts en streepjestrui al een kwarteeuw oud is! Reden genoeg, dachten ze bij Comme des Garçons, om een capsulecollectie te lanceren. Zo geschiedde: het label bracht enkele limited edition t-shirts en sjaaltjes op de markt, bedrukt volgens het principe van de bekende Waldo-boeken.

Voor zij die om een of andere duistere reden het fenomeen niet kennen; het opzet van Where Is Waldo (of de Vlaamse tegenhanger: Waar Is Wally) is om -inderdaad- het cartoonfiguurtje Wally te vinden tussen een menigte getekende mensen. Naargelang u verder in het boek bladert wordt het moeilijker om Wally te vinden en u zal merken dat zelfs een gestreepte strandbal, een regenscherm of een roodwit uithangbord uw aandacht zal trekken.

De moeilijkheidsgraad van de Where Is Waldo-lijn van Comme des Garçons wordt vooralsnog niet meegedeeld, al denken wij dat het alvast een mooi excuus is om lekker omslachtig het lichaam van uw medemens te inspecteren. Extra tip: blijf Wally zoeken! Het zou wel eens kunnen dat ze bij Comme des Garçons niet de enigen zijn om ode te brengen aan de verjaardag van het cartoonfiguurtje. (KS)

De Where Is Waldo sjaaltjes en t-shirts zijn in zowel in mannen- als vrouwenversie in beperkte oplage verkrijgbaar in alle Comme des Garçons boetieks.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content