Clio Goldbrenner: ‘Ik wilde een elegante tas ontwerpen voor working moms’

De Mommy Bag van Clio Goldbrenner © .

De Belgische handtassenontwerpster Clio Goldbrenner staat bekend om haar emblematische maliënkolderstructuur en kwalitatieve tassen. Nu ze zelf een trotse mama is, wilde ze een luiertas ontwerpen die zowel praktisch als elegant is, zonder haar kenmerkende stijl te verloochenen.

Hoe raakte je geïnspireerd om een Mommy Bag te ontwerpen?

Ik ben vorig jaar mama geworden en ik merkte dat er niets op de markt was dat me kon bekoren. Ik heb daarom zelf een tas ontworpen die zowel functioneel als stijlvol is.

Welke eigenschappen moet de perfecte Mommy Bag volgens jou bezitten?

Clio Goldbrenner
Clio Goldbrenner © .

Een Mommy Bag moet eerst en vooral praktisch zijn. De tas moeten verschillende zakjes hebben voor papflessen, een verzorgingsmatje, een tas voor reserve-kledij en een afsluitbare pochette voor het eten. Langs de andere kant, wilde ik ook een Mommy Bag ontwerpen die stijlvol is. Ik creëerde daarom een sobere, stijlvolle tas, die je zoals een weekendtas overal mee naartoe kan nemen.

Vanwaar de poëtische naam van de tas, de Ilithyie?

In de Griekse mythologie is IIithya, de dochter van Zeus en Hera, de godin van de voortplanting en de bevalling. Al mijn tassen zijn genoemd naar Griekse godinnen en deze naam paste perfect bij de luiertas.

Wat voor moeder had je in gedachten tijdens het ontwerpen van de tas?

Ik wilde een tas ontwerpen voor de moderne working mom: elegant en stijlvol.

Uit welke materialen bestaat de tas?

De tas bestaat voor honderd procent uit leder en een schouderband om aan de buggy te hangen of de tas rond de schouder te dragen.

De tas is beschikbaar in 4 kleuren: roze, zwart/zilver, zwart/goud en naturel.

Prijs: 595 euro.

Surf voor meer info naar cliogoldbrenner.com.

(LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content