Cindy Crawford werkt samen met C&A voor eerste collectie

‘Cindy Crawford Collection @ C&A’ zal in de herfst in meer dan 1500 C&A-winkels verschijnen.

Iconisch topmodel Cindy Crawford slaat de handen in mekaar met modeketen C&A voor haar eerste modecollectie. Vanaf eind augustus zal de collectie online en in de C&A-winkels te koop zijn in België.
De collectie zal te koop zijn in meer dan 1500 winkels en is een weerspiegeling van de persoonlijke stijl van Cindy Crawford. “Ik wil in de eerste plaats meewerken aan comfortabele mode, geschikt voor elke dag”, aldus Crawford. Vooral de veelzijdigheid van de collectie is erg belangrijk voor Cindy Crawford: “Zoals de meeste vrouwen, draag ik het liefst kleding die mij doet stralen bij elke activiteit: van mijn kinderen naar school brengen over een vergadering tot een etentje met mijn man.”

‘Altijd van gedroomd een eigen modelijn te hebben’

“Ik heb er altijd van gedroomd om mijn eigen modelijn te hebben en ik ben ontzettend gelukkig dat ik samen met C&A in dit avontuur kan stappen”, vult ze verder aan. “C&A heeft een lange geschiedenis als kledingretailer met kwaliteitsmode tegen een betaalbare prijs. Ik vind het belangrijk om samen te werken met een bedrijf dat feel-good mode biedt met een ongezien klantenvoordeel.”

De collectie bestaat uit blazers, cardigans en truien, maar ook casual hemdjes, jeans en lederen jasjes. Er werd gebruik gemaakt van verschillende soorten stoffen zoals gemengde wollen stoffen, merino en leder. De herfst-winter collectie bevat drie soorten looks. Er is een natuurlijke lijn in warme aardekleuren, maar ook een glamrocklijn in kobaltblauw en zwart.

De derde en grootste lijn staat in het teken van grijs en zwart, met truien, cardigans, een korte blazer, nauw aansluitende broeken, hemdjes en een jasje met stiksels. Een bijzonder extraatje en hét favoriete stuk van Cindy Crawford is de ‘coatigan’: een lange cardigan die ook als jas kan worden gedragen. (RDM)

In België is de collectie online te koop vanaf 27 augustus en verkrijgbaar in de winkels vanaf 30 augustus. Alle kledingstukken zijn verkrijgbaar in de maten 36 tot 46, alle gebreide stukken in XS tot XL.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content