Celebs verzamelen in New York voor ‘Style Awards’

Op de vooravond van de grote modeshows vond in het Lincoln Center de uitreiking van de ‘Style Awards’ plaats. Modeontwerpster Carolina Herrera kreeg de hoofdprijs uit handen van Katie Holmes.

De ‘Style Awards’ is het eerste gala-evenement in het kader van de modeweek in New York. Aan de vooravond van de grote modeshows worden verschillende mensen uit de mode-industrie in de bloemetjes gezet. Ontwerpers en celebrities ontmoeten elkaar op dit stijlvolle evenement.

Zo waren op de negende editie van de ‘Style Awards’ die gisterenavond plaatsvond in het Lincoln Center in New York onder meer Amy Adams,Iman, Nicole Richie en Rachael Taylor aanwezig.

Ook Katie Holmes was op dit evenement en het is haar eerste officiële evenement sinds haar scheiding van acteur Tom Cruise. Holmes woont sinds de scheiding samen met haar dochter Suri in deze stad. Holmes mocht de hoofdprijs van ‘Designer of the Year’ uitreiken aan ontwerpster Carolina Herrera.

Op 12 september stelt Katie Holmes zelf de collectie van haar merk ‘Holmes & Yang’ voor tijdens de modeweek in New York. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content