Casting la fille d’O: Murielle Scherre heeft jou nodig

La fille d’O houdt een casting op vrijdag 21 april en iedereen is welkom.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Altijd al gedroomd van een carrière als lingeriemodel? Op 21 april houdt la fille d’O een casting tussen 16u en 20u, in de Kasteelpleinstraat 64 in Antwerpen. Ik heb jou nodig.

En ja, dat durf ik met zoveel woorden zeggen’, schrijft ze in een oproep op Charlie Magazine. Wie ze precies nodig heeft? Vrouwen in alle vormen en maten, van alle leeftijden, met of zonder lachkuiltjes, met of zonder littekens, echt alle vrouwen zijn welkom. ‘De vrouwen waar ik van houd komen in alle maten. Ze zijn te groot en te luid en ik vind ze prachtig. Ze hebben te dunne haren en veel te rode lippen daarbij.’

Vind je het wat eng om naar de casting te komen? Je kan altijd stiekem gaan shoppen die dag en toevallig op de casting belanden. We houden het geheim, geen zorgen. Die dag kunnen vrouwen ook hun mening geven over de beeldtaal van vandaag de dag, over schoonheidsidealen, clichés en de selfiecultuur.

Lees de volledige oproep van Murielle Scherre op de website van Charlie Magazine. Zet je aanwezig op het Facebookevenement als je graag wilt deelnemen aan de casting.

(LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content