Cara Delevingne onthult de 6 nieuwe gezichten voor haar DKNY-collectie

© Instagram

Een poos geleden ging Cara Delevingne samen met DKNY op zoek naar zes gezichten voor de nieuwe campagne van de collectie van Cara voor het Amerikaanse label.

Een poos geleden ging Cara Delevingne samen met DKNY op zoek naar zes gezichten voor de nieuwe campagne van de collectie van Cara voor het Amerikaanse label. Hiervoor deed het Britse topmodel een oproep via de sociale media. De zes gezichten zijn intussen gekozen en Cara Delevingne stelde ze trots voor via Instagram.

Cara Delevingne ging een maand geleden op zoek naar zes frisse en vooral nog onbekende gezichten om te figureren in de campagne van haar collectie voor DKNY. Ze lanceerde de oproep #CaraWantsYou op Instagram en ging ook via dit sociale netwerk op zoek naar zes geschikte kandidaten. Deze zes gezichten, waaronder een fotograaf en een stagiair bij kapperszaak Toni & Guy, zijn intussen gevonden en Cara stelde ze trots voor via haar Instagrampagina. Het zijn drie meisjes en drie jongens die in het beeld kledij dragen in de kleuren zwart en wit.

De collectie van Cara voor DKNY

Het Britse model, dat eerder ook al achter de ontwerptafel kroop voor Mulberry, mocht dit keer een collectie ontwerpen voor het Amerikaanse label van Donna Karan, DKNY. Deze collectie bestaat uit 15 kledingstukken die zowel passen voor mannen als vrouwen. Er zitten onder meer een lederen jasjes, een parka, verschillende tops en een sweater in de collectie. Deze Cara-collectie zal gelanceerd worden in november van dit jaar en de prijzen schommelen tussen 55 euro voor een beanie en iets meer dan 500 euro voor een stoer jasje uit leder.

Al twee jaar het gezicht van DKNY

Naast haar eigen collectie voor het label, is Cara Delevingne ook al twee jaar lang het gezicht van DKNY. Zo poseerde ze onder meer voor het lente/zomerseizoen 2013, de winter van 2013 en de zomer van 2014. In haar meest recente campagne voor DKNY zien we Cara in het reclamefilmpje rugby spelen in New York met collega-model Jourdan Dunn, Eliza Cummings en rapper ASAP Rocky. (LVR)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content