Cara Delevingne nieuw gezicht van Pepe Jeans

© Facebook

Het Britse it-model Cara Delevingne wordt het nieuwe gezicht van Pepe Jeans.

Het Britse it-model Cara Delevingne wordt het nieuwe gezicht van Pepe Jeans. Hiermee treedt ze in de voetsporen van Sienna Miller, Laetitia Casta en Alexa Chung. Het 20-jarige model lijkt niet te stoppen. In 2012 kaapte ze nog de prijs van Model Of The Year weg op de Britse Fashion Awards, maar er wordt verwacht dat ze in 2013 nog veel meer potten zal breken.

De carrière van Cara Delevingne geraakte in 2012 in een stroomversnelling en wint sindsdien alleen maar aan kracht. Het model valt op door haar donkere, volle wenkbrauwen die een ware trend zijn geworden in de modewereld.

Samen met Mia Goth en Jeremy Young vertegenwoordigt Delevingne de 2013 lente/zomer lijn van Pepe jeans. Aan Vogue vertrouwde ze toe “zeer blij te zijn om deel te kunnen uitmaken van het team, zeker gezien de impressionante rij aan voorgangers”. Alexa Chung en Sienna Miller zijn niet enkel haar voorbeelden en voorgangers, maar ook goede vriendinnen van het jonge model.

De foto’s voor de campagne werden genomen door Josh Olins in het Londense Notting Hill. Deze locatie werd niet toevallig gekozen aangezien het merk daar ontstond in een Portobello Road marktstand. De beelden markeren de 40ste verjaardag van het jeansmerk.

Delevingne heeft al namen zoals Burberry, Chanel Resort, Victoria’s Secret en DKNY op haar cv staan, en kan hier dus nu de Pepe Jeans campagne aan toevoegen. Eerder werd ook al aangekondigd dat ze haar eerste Vogue cover te pakken heeft. Het energieke model weigert echter om te bezwijken onder al deze druk. “Ik heb een uitgebreid netwerk dat me steunt – mijn familie, mijn modellenbureau Storm en de mensen waarmee ik samenwerk in de mode-industrie”, vertelde het model aan Vogue. “En natuurlijk al mijn volgers op Twitter waardoor ik me niet eenzaam voel. Ik hou van hun allemaal. Ze houden mij met mijn beide voeten op de grond”, aldus Delevingne over haar vangnet.

Als advies voor beginnende modellen gaf ze nog mee dat het belangrijk is om je niet te laten doen. “Blijf bescheiden en gelukkig, zoek een fantastische agent en probeer een goede relatie met hen op te bouwen”, zo gaf het model als raad. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content