Cara Delevingne is het nieuwe gezicht van Fendi

© Facebook

Bekijk hier de campagnebeelden van Cara Delevingne voor het accessoire-merk Fendi.

Bekijk hier de campagnebeelden van Cara Delevingne voor het accessoire-merk Fendi.

Voor de allernieuwste reclamecampagne van het Italiaanse merk Fendi, viel het oog van creatief directeur Karl Lagerfeld op de jonge Cara Delevingne. Het model is te zien in de nieuwe herfstcampagne van het merk en krijgt hiervoor het gezelschap van het Nederlandse topmodel Saskia de Brauw.

De waslijst aan grote campagnes blijft maar groeien voor de (nog maar!) 20-jarige Cara Delevingne. Zo is ze voor het aankomende herfstseizoen het gezicht van campagnes van onder meer Saint Laurent, Mulberry, Pepe Jeans, YSL Beauty én Fendi.

Voor de lens van Lagerfeld

De campagne werd gefotografeerd door niemand minder dan Karl Lagerfeld in Rome. Ze kropen op het dak van een gebouw, waar vervolgens de fotoshoot plaatsvond. De campagne kreeg de toepasselijke naam ‘Roman Skyline’ en het is een hulde aan de Italiaanse roots van het modehuis. Eerder dit jaar fotografeerde Lagerfeld het model Cara Delevingne al eens voor de campagne van de capsulecollectie die hij ontwierp voor het Braziliaanse schoenenmerk Melissa. Het was een reeks van speelse schoenen uit plastiek. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content