Calvin Klein zoekt mannelijke modellen

Calvin Klein is op zoek naar negen Europese mannelijke modellen voor zijn nieuwe ondergoedlijn.

Calvin Klein lanceert een nieuwe versie van zijn ondergoedlijn Steel en zoekt daarvoor negen mannelijke modellen uit negen verschillende Europese landen.

De nieuwe lijn bestaat uit negen slips, elk in de kleur van de vlag van de landen waar de competitie zal plaats hebben. De Italiaanse versie bijvoorbeeld is een groene boxershort met een rode en witte broekband. In de zoom is een klein stukje van de Italiaanse vlag genaaid.

Pech voor Belgen met modelambities. Want de castings hebben plaats in Nederland, Frankrijk, Engeland, Duitsland, ItaliÔ, Griekenland, Spanje, Zweden en Rusland. Onder het motto “9 Countries, 9 Men, 1 Winner” zoekt Calvin Klein in elk land telkens één man die het merk kan belichamen en ook de specifieke kenmerken van zijn land uitdraagt.

Alle deelnemers zullen beoordeeld worden door een panel waarin onder andere huidig Calvin Kleinmodel Jamie Dornan zit. De winnaar krijgt een contract van één jaar bij Select Model Management en een luxetrip voor twee naar Zuid-Afrika.

Mannen die willen deelnemen kunnen dat via een casting in de Europese Calvin Kleinwinkels. Een andere mogelijkheid is een foto van zichzelf in Calvin Kleinondergoed uploaden via de website 9countries9men.com. De selectie loopt vanaf 14 augustus.

Ann Heylens.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content