BV’s voor JBC

Ozark Henry en Koen De bouw tekenden mee aan een minicollectie voor JBC.

Twee bekende, interessante mannen met een uitgesproken smaak, dat is wat JBC zocht en vond bij Ozark Henry en Koen De Bouw. De Belgische modeketen werkte nauw met hen samen om een minicollectie uit te tekenen, bestaande uit een aantal stuks die op het lijf geschreven zijn van beide heren.

Met deze campagne wil JBC benadrukken dat het al jaren beschikt over een geschoold team van ontwerpers en patroonmakers, en dat het niet simpelweg JBC-labels naait in t-shirts die aan de andere kant van de wereld geproduceerd zijn.

Ozark Henry, die normaal houdt van creaties van Belgische ontwerpers, overlegde tot in de details met het ontwerperteam over zijn stijl, waarna de specialisten alle eisen vertaalden naar produceerbare items. Het resultaat: stijlvolle, sobere en donkere stukken waarmee de zanger zo op het podium kan.

Koen De Bouw liet veeleer de uitgedoste tuinman in hem spreken en stuurde het team in de richting van een lossere look met ruitjeshemd, geribbelde broek en gebreide pull. Beide heren worden voor de Vlaamse campagne vergezeld door Yasmine en Evi Hanssen die ook mochten brainstormen over hun persoonlijke kledingstukken. In WalloniÔwerken model Sandrine Corman en komiek François Pirette mee.

Elke Lahousse

De collectie is nu verkrijgbaar en draagt een naamlabel van de bekende Belgen. Info: 0800 179 82

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content