Burberry biedt nieuwe collectie aan op Instagram

© iStock

Terwijl de New York Fashion Week stilaan op zijn einde loopt, wordt in de modewereld al reikhalzend uitgekeken naar de Londense variant. Creatief directeur Riccardo Tisci toont dan zijn eerste collectie voor Burberry aan de wereld. Opvallend: je kan de kledij kopen via Instagram.

Fashionista’s kunnen niet wachten om naar de Londense modeweek te gaan. Modehuis Burberry toont dan de nieuwe collectie onder leiding van creatief directeur Riccardo Tisci. Hij volgde in maart Christopher Bailey op.

Behalve kledij, tovert de ontwerper nog iets anders uit zijn hoed. Een halfuur na afloop van de show op 17 september, lanceert hij een ‘Limited Edition’-collectie die 24 uur lang beschikbaar is. Je kan deze niet enkel kopen in de ‘Flagshipstore’ in Regent Street, maar ook vanuit je zetel. Dat het belang van internet en sociale media groeit, is ook de ontwerper niet ontgaan. Daarom zal hij de kledij aanbieden op Instagram en WeChat, een variant op Whatsapp. Modeliefhebbers kunnen dan best omstreeks 18.30 uur Belgische tijd online zijn.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content