Bruneaf, Boaf en Baaf: de Zavel feest!

De Brusselse Zavel verandert wederom in het kloppend hart van de internationale kunsthandel met maar liefst drie beurzen: Bruneaf, Boaf en Baaf.

De Brusselse Zavel verandert wederom in het kloppend hart van de internationale kunsthandel met maar liefst drie beurzen: Bruneaf, Boaf en Baaf. Droom je van een Romeinse sater in de tuin of een Egyptische sarcofage in living, of een Perzisch karpet, dan trek je volgende week naar de Zavel in Brussel waar drie topbeurzen plaatsgrijpen. De BRUNEAF verenigt handelaren in etnische kunst uit Afrika, BOAF de handelaren in Orientaalse kunst en de BAAF de handel in antiquiteiten uit de Oudheid. Het systeem van deze drie beurzen is op zich al uniek; het gaat namelijk niet om een klassieke antiekbeurs waarbij een zaal wordt afgehuurd en alle handelaren een standje krijgen.

In Brussel exposeren alle Brusselse handelaren hun collecties in hun eigen winkelruimte. Daarnaast nodigen ze tal van collega’s uit het binnen- en buitenland uit, om al dan niet in pop up shops te exposeren. Op de sites van de respectievelijke beurzen vind je alle info waar wat plaatsgrijpt. Voor de centrale afspraak spreekt iedereen echter af op de Grote Zavel van waaruit je alle expo’s makkelijk kan bezoeken.

Bruneaf, Baaf en Boaf zijn werkelijk topmanifestaties; de deelnemende handelaren hebben internationale referenties en velen exposeren ook op topbeurzen als de Brafa en de Tefaf. Kortom Bruneaf, Boaf en Baaf maken van de Brusselse Zavel een tijdelijk museum waar alles te koop is!

Piet Swimberghe

Het evenement heeft plaats tussen 6 en 10 juni. De opening gebeurt op 6 juni vanaf 15 u. Info op de websites van bruneaf , baaf en boaf.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content