British Designers Collective van start

De jaarlijkse British Designers Collective pakt dit jaar uit met stijlicoon en presentatrice Alexa Chung als gastvrouw.

Londen laat er geen gras over groeien. Fashion Week is nog maar net achter de rug en er staat al een nieuw modespektakel op de agenda. Midden maart gaat de jaarlijkse British Designers Collective van start met dit jaar stijlicoon en presentatrice Alexa Chung als gastvrouw.

De British Designers Collective is een exclusieve samenwerking tussen Bicester Village, een van de negen Chic Outlet Shopping Villages van Valure Retail en de British Fashion Council. Opkomend Brits talent krijgt hier de kans om hun collecties te tonen in een unieke omgeving en worden daarbij omringd door de meest gegeerde namen in de Britse mode. Deelnemende ontwerpers Jonathan Saunders, Markus Lupfer en Emma Cook zijn slechts een kleine greep uit het aanbod designers.

Ook de boetiek is aan zijn derde editie toe en zal zoals steeds in Bicester Village plaatsvinden. Naast de damesboetiek komt er dit jaar een speciale herencollectie uit. Voor de herenmode zijn er onder meer ontwerpen van Oliver Spencer, James Long en Heritage Research. Deze collectie zal te bewonderen zijn vanaf 16 mei.

Bicester Village staat op de moderadar bekend als essentiële bestemming voor veeleisende shoppers en internationale toeristen. Dit winkelparadijs telt meer dan 130 outletboetieks van de beste Britse en internationale modemerken. (KD)

British Designers Collective vanaf 21 maart 2012 in Bicester Village www.bicestervillage.com

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content