Brad en Angelina ontwerpen juwelen voor het goede doel

Er is een nieuw ontwerpersduo in de juweelwereld. Brad Pitt en Angelina Jolie hebben een collectie ontworpen voor het high end juwelenmerk Asprey.

Er is een nieuw ontwerpersduo in de juweelwereld en hun namen zijn best verrassend. Brad Pitt en Angelina Jolie -ook bekend als Brangelina- hebben een collectie ontworpen voor het high end juwelenmerk Asprey. Het gaat om gouden en zilveren creaties die ge├»nspireerd zijn door de slang. De collectie kreeg de naam ‘The Protector’.

De kleinoden zijn enkel te koop in Londen, New York, Beverly Hills, Tokio en Dubai. Prijzen starten bij 525 dollar. Maar alle netto-inkomsten gaan naar het Education Partnership for Children of Conflict, een stichting die Angelina Jolie in 2006 mee oprichtte en zich bezig houdt met opvoedingsprojecten voor slachtoffertjes van oorlog, conflicten en natuurrampen.

Jolie is zelf dol op juwelen en droeg al Asprey op de rode loper. Pitt die gepassioneerd is door architectuur en design maakte in het verleden al ontwerpen voor de Italiaanse juwelier Damiani.

Maar waarom de slang? Toen Jolie zwanger was van hun dochter Shiloh kreeg ze een ring in de vorm van een slang. Sindsdan beschouwt ze het reptiel als een talisman en beschermer –the protector– van haar familie.

Ann Heylens.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content