Blogger ‘Not Dressed As Lamb’ is nieuwe ambassadrice van La Redoute

© Facebook Not Dressed As Lamb

De 40-jarige blogger Catherine Summer mag zichzelf de komende 12 maanden de ambassadrice noemen van La Redoute. Ze won een wedstrijd die eerder dit jaar door het bedrijf werd uitgeschreven.

De 40-jarige blogger Catherine Summer mag zichzelf de komende 12 maanden de ambassadrice noemen van La Redoute. Ze won een wedstrijd die eerder dit jaar door het bedrijf werd uitgeschreven.

Catherine Summer sprong ongetwijfeld een ‘gat in de lucht’ toen ze te horen kreeg dat ze een wedstrijd, om ambassadrice te worden van La Redoute, gewonnen had. Zo mag ze vanaf nu het label, en multimerken-aanbieder, een jaar lang vertegenwoordigen. Dat betekent heel concreet dat ze een jaar lang een bepaald aantal kledingstukken van La Redoute toegestuurd krijgt (jaloers, wij?) en dat ze ook regelmatig zal ‘gastbloggen’ op de blog van het label. Daarnaast kreeg ze ook de kans om samen met La Redoute op citytrip naar Parijs te gaan. Maar wie is Catherine Summer eigenlijk?

Catherine Summer is een 40-jarige modeblogger uit het Verenigd Koninkrijk. Ze werd bekend om haar blog door de grappige anecdotes, persoonlijke

stijltips en tal van foto’s in verschillende outfits. Je kon er dan ook niet naast kijken: het modevirus stroomt door de aderen van deze modeblogger.

‘Gebrek aan modeblogs voor meisjes boven 40’Hoewel Summer de kaap van veertig al zo goed als gepasseerd is, is haar gevoel voor mode jong en fris. Op haar blog kan je haar leeftijd nauwelijks afleiden uit de foto’s en ook haar gevoel voor stijl is onberispelijk. Het was ook om ‘niet te veranderen in een oude taart’ (om het in haar eigen woorden te zeggen) dat ze op haar 39e besliste om een modeblog op te starten. Dat schrijft de Britse Grazia. Bovendien wilde ze een leegte binnen de blogwereld opvullen. Zo was er naar haar aanvoelen een gebrek aan modeblogs voor vrouwen boven de 40 en daar wilde ze zelf verandering in brengen. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content