Blauwe jurk van Kate Middleton gaat over de tongen

Kate Middleton toonde haar rebelse kant door te kiezen voor een gedurfde jurk van Jenny Packham.

De hemelblauwe jurk, ontworpen door Jenny Packham, die Kate Middleton droeg tijdens een gala-avond blijft voor beroering zorgen.

Kate Middleton heeft de ergste fase van haar extreme ochtendmisselijkheid achter de rug. Ze voelt zicht terug fit genoeg om in het openbaar te verschijnen. Haar eerste publieke verschijning, sinds de aankondiging van haar tweede zwangerschap, was om de president van Singapore en zijn vrouw te ontvangen in het Verenigd-Koninkrijk op 22 oktober. Voor deze gelegenheid koos Kate voor een grijze jas van modelabel Alexander McQueen. De beelden van de Hertogin van Cambridge, met de hoop al een klein buikje te kunnen zien, gingen de wereld rond.

Babyblauw

Tijdens de avond was er een gala-evenement in het Natuurhistorisch museum in het hartje van Londen ter ere van ‘The Wildlife Photographer of The Year Awards Ceremony’. Hiervoor koos Kate voor een opvallende jurk van een van haar lievelingsontwerpers, Jenny Packham. Het is een babyblauwe, bijna turquoise, jurk die uit twee delen bestaat. Aan de voorkant is de jurk een stuk korter, de zij- en achterkant komt tot aan de grond. Aan haar buik is de jurk gedrapeerd. Het feit dat de voorkant van de jurk een stuk boven die knieën kwam, toonde een rebelse kant van Kate Middleton. Hiermee gaat ze in tegen het verbod van haar ‘schoongrootmoeder’ Queen Elizabeth II die aan het Hof verboden had om jurken en rokken boven de knie te dragen.

De crèmekleurige sandalen met strik zijn van L.K. Bennett.

Kate blijft haar labels trouw

De zwangerschapsstijl 2.0 van Kate Middleton kunnen we makkelijk vergelijken met de stijl toen ze zwanger was van Prins George. En eigenlijk met haar stijl in het algemeen. De rode draad, een jas van Alexander McQueen overdag en een jurk van Jenny Packham voor een avondactiviteit, daar blijft ze aan vasthouden. De kans dat we haar in een sexy jurkje, à la het gele Gucci-exemplaar van Blake Lively, met een buikje zullen spotten is dan ook zeer klein. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content