Björn Borg lanceert ‘Glow in the dark’-collectie

Het Zweedse ondergoedmerk Björn Borg lanceert voor deze lente een ondergoedcollectie die licht geeft in het donker.

Björn Borg lanceert voor deze lente een ondergoedcollectie die licht geeft in het donker. Het Zweedse ondergoedmerk wil zo inspelen op ons ecologisch bewustzijn. Zowel in de dames-, heren – als kindercollectie zien we op de boxershorts zeer kleurrijke en fluoriserende prints van energiebronnen, flessen en afval.

De reflecterende elastische band op elke boxershort zorgt ervoor dat je geen sfeerlampje meer nodig hebt in de slaapkamer. Op deze creatieve en speelse manier wil het ondergoelabel ons ecologisch bewustzijn verbeteren.

‘Nations’-collectie Met het WK voetbal en de Olympische Spelen voor de deur, brengt Borg in het voorjaar van 2012 ook nog een speciale collectie uit onder de naam ‘Nations’. Zij die zelfs hun ondergoed willen kleuren in de nationale driekleur, vinden in deze collectie shorts in de verschillende landenthema’s terug. Bijpassende sokken in hetzelfde thema vervolledigen het plaatje.

Met Björn Borg belooft het wederom een kleurrijke, speelse en sportieve lente te worden. Voor meer informatie kan je terecht op de site van Bjorn Borg. (KD/VF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content