Belgische ontwerpster Toos Franken opent eerste eigen winkel

Toos Franken © TF

De Kempische ontwerpster Toos Franken opent haar allereerste eigen winkel in Balen, waarin ze zowel vaste openingsdagen aanhoudt voor nieuwsgierige shoppers, als klanten verwelkomt voor maatwerk.

De 27-jarige Toos Franken is een jonge Kempische ontwerpster van minimalistische vrouwenkleding, die zowel collecties als op maat gemaakte creaties maakt. Je kan onder meer bij haar terecht voor op maat gemaakte bruidskledij. Al haar kleding wordt bovendien volledig in Belgiƫ vervaardigd. Haar eigen modemerk bestaat twee jaar en de ontwerpster vond de tijd rijp voor een eigen flagship store.

In de winkel zijn ook haar atelier en showroom voor custom made creaties gehuisvest. Naast een eigen offline winkel, lanceert Toos Franken binnenkort ook een webshop. De allereerste collectie die online beschikbaar zal zijn, is de FW16 collectie “Vistanorama”. Inspiratie haalde Toos uit de recente maatschappelijke gebeurtenissen in ons land en de rest van de wereld.

Nog tot 4 september kan je haar creaties trouwens ook ontdekken in de container shopping village Convoi aan de Antwerpse Rijnkaai. (LP)

Praktisch

Toos Franken flagship store

Adres: Steegstraat 18, 2490 Balen Openingsuren: Iedere vrijdag van 13u tot 18u30. Elke eerste zaterdag van de maand. Of op afspraak.

Convoi pop-up

Adres: Groene zone, aan de Waagnatie, Rijnkaai, 2000 Antwerpen. Openingsuren: dinsdag tot en met zaterdag van 11u tot 19u donderdag open tot 21h | zondag van 12u tot 18u

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content