Belgisch modelabel Titi + The German Kid houdt ermee op

© Titi + The German Kid

Met een Facebookpost liet ontwerpster Kristien Follon weten dat het verhaal van het eigenzinnige modelabel Titi + The German Kid stopt. Eind juli stapt ze in nieuwe, nog onbekende avonturen.

Het lijkt een erg vreemde beslissing, zeker als je weet dat het momenteel erg goed gaat met Titi + The German Kid. Ze wist steeds meer fans rond zich te verzamelen voor haar originele streetwearcollecties. Maar stoppen op een hoogtepunt is voor Kristien Follon een bewuste keuze. ‘Het is geen evidente keuze, maar mijn ambities vinden steeds meer een uitweg in ideeën die geen connectie meer hebben met het label. Ik wil de goede herinneringen koesteren en gewoon mijn hart volgen.’

Kristien Follon
Kristien Follon© Facebook

Na negen jaar hard werken aan Titi + The German Kid is de inspiratie op en wil Kristien broeden op nieuwe, creatieve ideeën. ‘De passie waar het mee begonnen is, is er niet meer’, vertelde ze aan Het Belang Van Limburg. Het toekomstige project kan ook in de modewereld gesitueerd zijn, maar evengoed eerder kunst of iets grafisch. Ze liet ook aan Het Belang weten dat ze er even tussenuit knijpt. ‘Andere oorden opzoeken, het hoofd leegmaken en met frisse ideeën aan de slag gaan. Er zijn genoeg modelabels met weinig doordachte ideeën waar de consument zo goedkoop mogelijk, zo veel mogelijk wil kopen. Dat is niets voor mij’, besluit ze. (AB)

Op 27 mei starten TITI + THE GERMAN KID met de uitverkoop in de winkel en via de webshop.

Op 30 juli sluit het label officieel zijn deuren met een allerlaatste Titi Night in de shop in Hasselt waarop alle fans welkom zijn om samen afscheid te nemen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content