Baz Luhrmann lokt ons mee naar mysterieus kasteel in campagnevideo Erdem x H&M

Erdem voor H&M. Vanaf 2 november in de winkels © H&M

The Great Gatsby-regisseur Baz Luhrmann regisseerde de kortfilm ‘A Secret Life of Flowers’. In de campagnefilm betreden we een kasteel waar het eeuwig lente is.

De beroemde cineast Baz Luhrmann creëerde een bezwerende kortfilm exclusief voor Erdem x H&M. ‘The Secret Life of Flowers’ werd ingeblikt in een groot landhuis met een cast van acteurs en modellen. Het nieuwe nummer van Years & Years, ‘Hypnotised’, krijgt z’n debuut in de kortfilm.

‘Het idee was om een kortfilm te creëren die het gevoel gaf van een echte film. Het is een erg modern liefdesverhaal dat zich afspeelt in een landhuis vol geheimen en het is als een metafoor voor onze tijd – de wereld is hard, maar de dingen die echt belangrijk zijn blijven groeien in een eeuwige lente’, aldus Baz Luhrmann.

Eeuwige lente

Het landhuis in de kortfilm is een microkosmos, die altijd in bloei staat. Wanneer een groep jonge vrienden er verblijven, ontluikt er een magnetische liefdesdriehoek tussen opkomende acteurs Tom Rhys Harries, Hero Fiennes Tiffin en Ruby Dagnall. De lentekolder slaat toe…

Daarnaast zien we ook Harriet Walter en supermodellen Saskia de Brauw, Imaan Hammam, Grace Hartzel, Fernando Cabral, Neels Visser en Tony Ward verschijnen. Alle acteurs zijn uiteraard gehuld in de Erdem x H&M collectie, die binnenkort beschikbaar is.

https://i.ytimg.com/vi/PEANC3ipyws/hqdefault.jpghttps://www.youtube.com/360video1.0https://www.youtube.com/user/hennesandmauritzH&M480480ERDEM x H&M – “The Secret Life of Flowers” campaign film by Baz LuhrmannYouTube270

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De ERDEM x H&M-collectie is vanaf 2 november verkrijgbaar in geselecteerde H&M-winkels en op hm.com.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content