Baloji haalt inspiratie bij moederland Congo voor nieuwe clip en samenwerking met Komono

Baloji © -

De Belgisch-Congolose rapper Baloji lanceerde zijn nieuwe videoclip voor het nummer ‘Capture’. Hij liet zich inspireren door Congo en de Afrikaanse mineraal Malachiet. De artiest kondigt ook een collectie in samenwerking met het Belgische brillenmerk Komono aan.

Je kan Baloji kennen van zijn werk bij Starflam, maar ook solo is hij het beluisteren waard. Op zijn nieuwe EP 64 bits and Malachite neemt de rapper zijn luisteraars mee naar Congo, zijn land van afkomst. In de recent gelanceerde videoclip ‘Capture’, waarvoor hij samenwerkte met Petite Noir en Muanza, zien we verwijzingen naar het mineraal Malachiet.

Deze mineraal vormt ook de rode draad in de collectie die Baloji voor brillenmerk Komono ontwierp. Meer info over deze samenwerking volgt binnenkort. De EP en de zonnebrillenlijn worden tegelijkertijd in oktober gelanceerd.

Bekijk hieronder de video die werd geregisseerd door Baloji zelf en werd gedraaid door de Belgische cameraman Maximiliaan Dierickx in Congo.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

(LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content