Balmain lanceert eerste kindercollectie: peperdure mode voor de kleinsten

© Instagram

Nadat het voltallige volwassen Kardashian-Jenner gezelschap viel voor de charmes van Balmain-ontwerper Olivier Rousteing, verovert hij nu ook de harten van hun nageslacht. ‘Ik dacht voor het eerst aan een kinderkledinglijn toen ik North West kleedde.’

Van 190 euro voor een top tot 5480 euro voor zwarte jurk: de ontwerpen mogen dan voor kleintjes gemaakt zijn, de prijzen zijn dat allerminst. Voor zijn nieuwste project haalde Olivier Rousteing inspriatie bij North, de dochter van Kim Kardashian en Kanye West. Hij maakte voor haar enkele volwassen kledingstukken op kindermaat. ‘Het Balmain universum past ook perfect bij kinderen’, lezen we in Bustle.

Alle 55 stukken uit de collectie, die in juni in de (online) winkelrekken ligt, zijn gebaseerd op de volwassen mannen- en vrouwencollectie van het modelabel. Voor de promotiecampagne schakelde Rousteing een leger schattige kinderen in, in navolging van zijn #BalmainArmy waarvan de Kardashians, de zusjes Hadid en Jourdan Dunn deel van uitmaken. (AB)

Balmain lanceert eerste kindercollectie: peperdure mode voor de kleinsten
© Instagram

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content