Archiefverkoop Kaat Tilley

Collectie- en archiefstukken, juwelen en accessoires van overleden modeontwerpster Kaat Tilley zullen deze maand verkocht worden.


Modeontwerpster Kaat Tilley stond bekend om haar dromerige en feërieke stijl die zowel in haar kleding als in haar juwelen terugkwam. Om meer mensen te laten genieten van haar kunnen had de ontwerpster het weekend van 23 juni een verkoop gepland van archiefstukken uit haar kledingcollecties, juwelen en accessoires. Ze heeft die verkoop nooit kunnen houden. De dag ervoor is ze plots gestorven aan een pneumokokkeninfectie.

Haar dochters Rebekka en Epiphany Vanderhaeghen zetten deze archiefsale door. Tijdens de komende septemberweekends organiseren de meisjes een unieke verkoop van Kaat Tilleys ontwerpen van vroeger en nu. Of de opbrengst hen zal helpen de geërfde schulden af te betalen is niet bekend, de meisjes willen vooral dat de de geest en kunde van hun moeder verder leeft, net zoals zij dat gewild zou hebben.

De verkoop gaat door op Tilleys ‘Salon de Rencontre’ op haar domein in Asbeek en is dus een unieke kans om een stukje van de Wereld van Kaat Tilley mee naar huis te nemen. (KS)

De Kaat Tilley archiefverkoop vindt plaats in haar ‘Salon de Rencontre, Asbeekstraat 12; 1730 Asbeek op zaterdag 15, zondag 16 en maandag 17 september en het daaropvolgende weekend van 22 tot en met 23 september. Op zaterdag bent u welkom van 10 tot 18h, op zondag en maandag van 14 tot 18h.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content