Antwerpse pop-up surfshop HAVEN wordt permanente winkel

Haven © Haven

HAVEN surf zwaaide 3 maart de deuren open als pop-up surfshop in de Antwerpse Nationalestraat. Het concept van Filip Van Moerkercke en John Roan sloeg aan en de winkel krijgt een permanente plaats in de Scheldestad.

Belgische stedelingen houden blijkbaar ook van de woeste zee en de surfshop HAVEN mag dus blijven. En niet alleen golfsurfers komen aan hun trekken, want de surfercultuur en look spreken evengoed toevallige passanten aan.

Van Moerkercke en Roan blijven dus maandelijkse expo’s organiseren en nieuwe surfermode, boards, boeken en accessoires introduceren.

Feest

Zondag 28 augustus wordt de verderzetting feestelijk gevierd tijdens een evenement in Bar LEFT. Gasten krijgen de mogelijkheid om de laatste HAVEN zomeritems op de kop te tikken aan soldenprijzen en tweedehands boards te kopen of verkopen tijdens een ‘Board Swap’. Verder staat er ook een BBQ op het menu met vegetarische gerechten door het Antwerpse Caffungi en kunnen de surfersbenen opgewarmd worden tijdens dj-sets door John Roan, Filip Van Moerkercke, Compuphonic en anderen.

Gasten die hun surfboards willen verkopen tijdens het event dienen te mailen naar info@havensurf.com met naam, aantal boards en type boards die men wil verkopen.

Meer info via de Facebookpagina van het merk en het evenement.

HAVEN surf: Nationalestraat 162 – 164, 2000 Antwerpen.

(LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content