Anne Chapelle genomineerd voor vrouwelijke ondernemer van 2011

© TR

De CEO van modehuizen Ann Demeulemeester en Haider Ackermann is genomineerd voor vrouwelijke ondernemer van het jaar.

Anne Chapelle, de eigenares en CEO van bvba 32, het bedrijf dat naast Ann Demeulemeester ook Haider Achermann onder zijn hoede heeft, is genomineerd voor vrouwelijke ondernemer van het jaar.
Mabizz, het ondernemersnetwerk voor vrouwen van Markant en UNIZO, organiseert voor de 13e keer de uitreiking van de Womed Award 2011, of ook ‘Women in Enterprise and Development’. Uit de modewereld werd Anne Chapelle als kanshebber naar voren geschoven.

Na een korte carrière in de farmaceutische sector, vroeg ontwerpster Ann Demeulemeester in 1994 aan Anne Chapelle om haar te helpen met de uitbouw van haar merk. Vandaag is Chapelle eigenares en CEO van bvba 32, het zakenbedrijf achter zowel Ann Demeulemeester als Haider Ackermann.

Met 23 jaar ervaring in de modesector is Anne Chapelle veelgevraagd door modescholen en instituten. Zo zetelde ze onlangs nog in de jury van de Weekend Fashion Award 2011. Nog in 2011 onderschreef ze het “Global Compact” programma van de Verenigde Naties, een initiatief om in bedrijven een duurzaam en maatschappelijk verantwoord beleid te voeren.

Ook Liese Verhaeghe, eigenares van het voedingssupplementen- en cosmeticabedrijf Beauty&Energy, is een van de vier genomineerden.

Stemmen voor de vrouwelijke ondernemer van het jaar kan via deze link. Op 14 maart wordt de winnares bekendgemaakt. (VF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content