Anna Wintour en SJP beoordelen op komische wijze Met Gala-gasten

Anna Wintour en haar co-host Sarah Jessica Parker geven hun ongezouten mening over de outfits van de mannelijke gasten op het Met Gala tijdens een uitzending van Late Night.

Anna Wintour en haar co-host Sarah Jessica Parker geven hun ongezouten mening over de outfits van de mannelijke gasten op het Met Gala tijdens een uitzending van Late Night.

Het Met Gala is een van de belangrijkste evenementen in de modewereld en haalt jaarlijks heel wat geld op voor het Metropolitan Museum of Art. Het bal staat telkens in teken van de opening van een nieuwe modetentoonstelling en wordt sinds 1995 georganiseerd door Vogue-hoofdredactrice Anna Wintour.

De modetentoonstelling die dit jaar feestelijk werd geopend door het Met Gala, draait rond vergeten ontwerper Charles James. Om de ziel van de Britse modeontwerper levend te houden, werden de mannen gevraagd in ‘White Tie and Decorations’ te verschijnen op het bal. Niet iedereen leek deze kledingrestrictie even goed te snappen. Tijdens een aflevering van Late Night met Seth Myers beoordelen Anna Wintour en SJP hun mannelijke gasten op basis van hun kostuum. Dat Sarah Jessica Parker grappig uit de hoek kan komen, wisten we al langer, maar de combinatie van de twee hosts van het Met Gala is ronduit komisch.

Kerstdecoratie

Voor het gala van start ging, ontving Anna Wintour mails van Tom Ford die geamuseerd was door de verwarring bij mannelijke sterren over het thema. Vooral het onderdeel ‘decoraties’ leken ze niet te snappen. Ford verklapte dat enkele sterren zelfs dachten dat ze hun kerstboomversiering van onder het stof moesten halen.

In onderstaande video vertellen de twee dames welke mannen de mist ingingen met hun outfit en welke sterren pico bello gekleed gingen tijdens het bal. Zo sloeg Tom Brady volledig de bal mis, maar maakte hij het goed door zijn knappe vrouw Gisele Bündchen aan de arm te hebben. Bradley Cooper had wel zijn best gedaan en was er op enkele details na goed in geslaagd zich aan het thema te houden. Maar het was ‘Sherlock’-ster Benedict Cumberbatch die de volledige goedkeuring kregen van de mode-iconen dankzij zijn perfecte interpretatie van ‘White Tie and Decorations’. (LP)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content