Angelina Jolie verrast met bijzondere schoenen in Parijs

© Belga

Op de persvoorstelling van de nieuwe Disneyfilm ‘The Maleficent’ in Parijs ging er heel wat aandacht naar het schoeisel van Angelina Jolie.

Op de persvoorstelling van de nieuwe Disneyfilm ‘The Maleficent’ in Parijs ging er heel wat aandacht naar het schoeisel van Angelina Jolie.

De film, die vanaf eind mei bij ons in de bioscoop te zien zal zijn, werd voorgesteld aan de pers in Parijs in aanwezigheid van onder meer Elle Fanning en Angelina Jolie. Angelina (38) wist te aanwezige pers te verrassen met een bijzonder paar schoenen. De zwarte jumpsuit van Ralph Lauren gaf Angelina extra pit door er schoenen onder te dragen met een aparte vorm en met een bijzondere hak. De look kreeg zo onmiddellijk iets ‘edgy’, wat misschien verwijst naar haar personage in de nieuwe Disneyfilm. Ook tegenspeelster Elle Fanning, die de rol van prinses Aurora voor haar rekening neemt, verwees met haar schoenen naar haar personage. Zo droeg ze een paar hakken met de naam ‘Sleeping Beauty’ (echt!) van Charlotte Olympia.

Boze stiefmoeder

Voor de nieuwe Disneyfilm ‘The Maleficent’ kruipt Angelina Jolie in de huid van de boze stiefmoeder die de hoofdrol krijgt in dit ‘donkere sprookje’. Ook Elle Fanning kreeg een rol in de film, ze speelt prinses Aurora, maar het gaat vooral over het verhaal van de boze stiefmoeder. ‘The Maleficent’ is een adaptatie van het klassieke verhaal van Doornroosje uit 1959, maar dan met de focus volledig op de stiefmoeder. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content