Alice Dellal toont zachtere kant in nieuwe campagne Chanel

© Twitter Chanel

Model Alice Dellal keert terug naar Chanel en poseert voor de brillencampagne van het label. Dat schrijft onder meer de Britse Telegraph.

Model Alice Dellal keert terug naar Chanel en poseert voor de brillencampagne van het label. Dat schrijft onder meer de Britse Telegraph.

Karl Lagerfeld heeft aan elke vinger tien, nieuwe muzes, maar het is fijn om te zien dat hij ook nog eens terugkeert naar een oude liefde. Zo heeft hij Alice Dellal weer op de voorgrond van een van zijn campagnes geplaatst. Het is namelijk niet de eerste keer dat het model voor Chanel poseert, zo was ze het gezicht van de handtassenlijn ‘Boy’ van het Franse label in 2012 en 2013 en figureerde ze ook in een reclamefilm voor de handtas.

Het Braziliaanse model Alice Dellal (26), een model met een punk-uitstraling (zo heeft ze ook een eigen muzieklabel ‘Sweet Dick Music’ achter haar naam staan), is het gezicht van de brillenlijn van het Franse modehuis. Het is Karl Lagerfeld zelf die er op stond dat Alice het gezicht werd van deze campagne. Lagerfeld is ook zelf de creatief leider van deze campagne en fotografeerde het Braziliaanse model. Dat schrijft Fashionista.

Deze nieuwe campagne van Dellal brengt een zachtere kant van het rebelse model naar boven. Zo zijn haar tattoo’s verstopt onder een keurige blouse, is het kaalgeschoren deel van haar hoofd mooi verstopt en draagt ze enkele lieve bloemetjes in haar haar en pastelkleuren. De aparte stijl van Dellal, waar Karl Lagerfeld destijds als een blok voor viel, werd voor deze campagne helemaal bedekt en we krijgen een ‘gekuiste’ versie van het model te zien. Er is maar een ‘iets’ dag deze campagne nog lieflijker had kunnen maken: een gastoptreden van Choupette, de kat van Karl Lagerfeld. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content