Alexander Wang ontwerpt tas in samenwerking met Samsung

© Reuters

Ontwerper Alexander Wang en Samsung slaan de handen in elkaar en ontwerpen een tas met als inspiratie originele foto-opdrukken en schetsen.

Ontwerper Alexander Wang en Samsung slaan de handen in elkaar en ontwerpen een tas met als inspiratie originele foto-opdrukken en schetsen. Zo meldt WWD.

De foto’s en schetsen waarop Wang zijn print voor de limited edition tas zal baseren, worden gecreĆ«erd door bekende fotografen, stylisten en vrienden van de ontwerper. De beelden worden allemaal gemaakt met de camera van de Samsung Galaxy Note II.

Aan WWD vertelde Wang dat hij zich het meest laat inspireren door gebeurtenissen in zijn dagelijks leven en de mensen die hem omringen. “Het idee van een co-creatie met de mensen die ik het meest bewonder en respecteer is echt fantastisch”, zei Wang. “Deze collaboratie vertegenwoordigt een nieuwe manier waarop technologie en stijl kunnen samenkomen”. De ontwerper is blij om deel te mogen zijn van het project vanwege deze creativiteit, maar ook omdat de opbrengst naar ArtStart zal gaan. Deze New Yorkse liefdadigheidsinstelling heeft het nobele doel risicojongeren en -kinderen te stimuleren en te steunen om creatief bezig te zijn.

De tas met unieke print van Alexander Wang zal deze zomer beschikbaar zijn in geselecteerde winkels van het merk als ook op de webshop. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content