Alexa Chung uitgenodigd als DJ bij Moschino

Tijdens de Fashion Night Out in New York mocht Alexa Chung plaatjes draaien in de winkel van Moschino.

De Britse Alexa Chung heeft tijdens de Fashion Night Out in New York platen gedraaid in de winkel van Moschino. Ze werd uitgenodigd om de winkel te voorzien van aangename deuntjes tijdens dit publieke event.

Alexa Chung (28) is ongetwijfeld de it-girl die iedereen op de gastenlijst wil tijdens de New York Fashion Week. Op de eerste avond van de modeweek ruilde Alexa de rode loper in voor een plek achter de draaitafel. Ze was namelijk uitgenodigd door Moschino als gast-dj in in de winkel in New York. In haar zwarte jurk en met haar rood getinte lippen ging ze de nacht tegemoet en verblijde hipsters met de door haar gedraaide klanken.

Alexa en modeAlexa heeft iets met mode (er is een handtas naar haar vernoemd!) en ze wordt steeds meer beschouwd als een echt stijlicoon. In het verleden won ze al tweemaal de ‘Style Icon Award’ op de British Fashion Awards en ze is ook ambassadrice van de British Fashion Council. Onlangs kondigde Alexa aan dat ze zelf een modelabel wil oprichten.

We zijn nieuwsgierig waar Alexa de komende dagen zal ‘uithangen’ in New York en aan welke events zij de voorkeur geeft. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content