Alexa Chung neemt Instagram van Tommy Hilfiger over

© Instagram

Naar aanleiding van de modeshow van Tommy Hilfiger op de modeweek van New York, neemt niemand minder dan de Britse it-girl Alexa Chung de Instagramaccount van het label over.

Naar aanleiding van de modeshow van Tommy Hilfiger op de modeweek van New York, neemt niemand minder dan de Britse it-girl Alexa Chung de Instagramaccount van het label over. Gedurende één dag maakt ze van het Hilfiger-universum haar speeltuin.

In New York is de modeweek volop aan de gang. De verschillende grote modelabels, waaronder Victoria Beckham, Lacoste, Alexander Wang en Prabal Gurung, toonde hun nieuwe lente/zomercollecties 2015 al aan het grote publiek. Vandaag (om 17u) is het de beurt aan Tommy Hilfiger die zal tonen hoe hij de zomer van 2015 ziet. Om zijn show wat kracht bij te zetten vroeg hij aan de Britse it-girl Alexa Chung om de Instagram-account van het bedrijf voor een dag over te nemen.

Zo zal je Alexa een dag lang kunnen volgen via de Instagram van Tommy Hilfiger. Wat dat juist zal geven is nog onduidelijk. Als je de pagina in de gaten houdt, dan kom je dat vanzelf wel te weten. Ongetwijfeld zal ze de voorbereidingen van de show volgen en verslag uitbrengen vanop de eerste rij. Voor fans van het label én van Alexa Chung is dit een leuk extraatje.

Ook leuk om weten: om 17 uur zal je de modeshow kunnen volgen via de livestream, die ook op onze website zal staan. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content