4-jarige ontwerpster tekent collectie voor J. Crew

Mayhem achter de stikmachine © Instagram

De schattige kleuter Mayhem is druk in de weer met het ontwerpen van de nieuwe collectie van Crewcuts, de kinderlijn van J. Crew.

Sommige mensen maken hun dromen iets sneller waar dan anderen, maar de vierjarige Mayhem geeft letterlijk iedereen het nakijken. De piepjonge ontwerpster heeft niet alleen meer dan 400.000 volgers via Instagram, ze werd ook uitgekozen door Jenna Lyons en Jenny Cooper om de nieuwste kindercollectie te bedenken.

Mayhem en Jenna Lyons
Mayhem en Jenna Lyons© Instagram

De kleuter werd bekend toen haar mama via Instagram foto’s deelde van Mayhem in zelf gemaakte papieren galajurken. Ze baseerden zich op de jurken van onder meer Lupita Nyong’o en Taylor Swift en gebruikten de papieren versies voor verkleedpartijtjes thuis. De ontwerpen kregen heel wat positieve reacties via de sociale media en zo kwam J. Crew terecht bij de modebewuste vierjarige.

Mayhem zal in de lente van 2015 een 9-delige collectie op de markt brengen van kledij, schoenen en accessoires. De vierjarige designer belooft heel wat glitters te verwerken in haar ontwerpen. (LP)

Mayhem met haar mama Angie
Mayhem met haar mama Angie© Instagram

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content