360 graden Louis Vuitton

Louis Vuitton presenteert zijn lente-en zomercollectie woensdag in 360 graden.

Modehuizen exploreren de jongste seizoenen volop de mogelijkheden van het internet. Vele shows zijn live online te volgen, al dan niet in 3D. Vuitton, dat morgen op de laatste dag van de Parijse modeweek geprogrammeerd staat, lanceert als eerste de 360 graden-show. Fans kunnen ze volgen via facebook, iPad en iPhone.

Vuitton presenteert woensdag om 14.30 uur zijn lente-en zomercollectie voor 2011. De modellen worden meteen na de show één voor één met 52 camera’s gefotografeerd, wat beelden zal opleveren die 360 graden geroteerd en gepauzeerd kunnen worden. De foto’s zijn te zien vanaf 20.00 uur en blijven een week lang beschikbaar. De show zelf wordt ook live gestreamd.

“Wij zijn het eerste luxehuis dat de interactieve 360 graden-technologie voor een show gebruikt. We zijn erg opgewonden over het feit dat mensen enkele uren na het defilé de verschillende looks zullen kunnen selecteren en in detail bekijken”, aldus Antoine Arnault, hoofd communicatie van Louis Vuitton.

Ann Heylens.

Vuitton in 360 graden: www.facebook.com/louisvuitton en www.youtube.com/louisvuitton. Op iPad of iPhone: www.fashionshow.louisvuitton.com .

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content