Gent blijft nieuwe initiatieven voortbrengen. Sinds enkele weken is er Marmod, een tweedehandswinkel waar niet enkel kleren en accessoires verkrijgbaar zijn, maar waar je ook gewoon gezellig iets kan gaan drinken.

Bij Marmod mag je het begrip 'tweedehands' letterlijk nemen, want naast de 'gerecycleerde kleren' is ook het interieur volledig samengesteld uit gerecupereerde materialen.

Bovendien heeft eigenares Sarah Marchant begrepen dat kleren passen wel eens vermoeiend kan zijn, want je hebt er de mogelijkheid om aan de toog een glas gezonde limonade op basis van stevia, biologische soep of een kwaliteitsvolle koffie van branderij OR te drinken. (AC)

Marmod, Brabantdam 136, Gent.

Gent blijft nieuwe initiatieven voortbrengen. Sinds enkele weken is er Marmod, een tweedehandswinkel waar niet enkel kleren en accessoires verkrijgbaar zijn, maar waar je ook gewoon gezellig iets kan gaan drinken. Bij Marmod mag je het begrip 'tweedehands' letterlijk nemen, want naast de 'gerecycleerde kleren' is ook het interieur volledig samengesteld uit gerecupereerde materialen. Bovendien heeft eigenares Sarah Marchant begrepen dat kleren passen wel eens vermoeiend kan zijn, want je hebt er de mogelijkheid om aan de toog een glas gezonde limonade op basis van stevia, biologische soep of een kwaliteitsvolle koffie van branderij OR te drinken. (AC) Marmod, Brabantdam 136, Gent.