De Planner bevat een eenvoudige vragenlijst die alle aspecten van een duurzaamheidsstrategie voor een modeonderneming doorloopt. Op basis van de antwoorden krijgt die onderneming vervolgens een op maat gemaakt actieplan. Dan kunnen ze aan de slag met de aanbevolen actiepunten op korte en lange termijn, om zo tot een duurzame onderneming uit te groeien. Ook allerlei concrete tips worden aangereikt en persoonlijke begeleiding door Flanders DC is een optie.

De afgelopen jaren werkte Flanders DC samen met Café Costume, caroline biss en e5 mode aan een traject rond maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het resultaat is een uniek traject voor elk bedrijf, en dus nu ook een systeem dat andere bedrijven kunnen gebruiken om aan hun duurzaamheid te timmeren.

De Planner bevat een eenvoudige vragenlijst die alle aspecten van een duurzaamheidsstrategie voor een modeonderneming doorloopt. Op basis van de antwoorden krijgt die onderneming vervolgens een op maat gemaakt actieplan. Dan kunnen ze aan de slag met de aanbevolen actiepunten op korte en lange termijn, om zo tot een duurzame onderneming uit te groeien. Ook allerlei concrete tips worden aangereikt en persoonlijke begeleiding door Flanders DC is een optie. De afgelopen jaren werkte Flanders DC samen met Café Costume, caroline biss en e5 mode aan een traject rond maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het resultaat is een uniek traject voor elk bedrijf, en dus nu ook een systeem dat andere bedrijven kunnen gebruiken om aan hun duurzaamheid te timmeren.